A2G Logo

A2G Bjørkhaug

A2G Bjørkhaug AS er et heleiet datterselskap av A2G Gruppen AS siden september 2023. A2G Bjørkhaug er en Arbeidsmarkedsbedrift som har som formål og gi mennesker med ulike behov en mulighet til å komme i arbeid. A2G Bjørkhaug tilbyr ulike tjenester og sysselsetter arbeidstakere som i kortere eller lengre tid har behov for en varig tilrettelagt arbeidsplass (VTA). A2G Bjørkhaug er en forhåndsgodkjent virksomhet for VTA tiltaket.

A2G Bjørkhaug er lokalisert på Storaneset 12 i Indre Arna.

A2G Bjørkhaug har 29 VTA-plasser, vi er godkjent som lærebedrift i logistikkfaget under lærekandidat ordningen. Vi tar også inn praksiselver fra videregående på andre avdelinger hos oss.

Arbeidsoppgavene vi tilbyr er godt varierte og spenner over lager og logistikk, nettbutikker (har egne nettbutikker og drifter for andre selskaper), IT sikker sletting og demontering for kildesortering, vedproduksjon, lasergravering, og til ulikt utearbeid. Hos oss er mestrings og utvikling av mennesket i fokus, skape trygge rammer for utvikling og mestring (håndtering) av arbeidsoppgaver. Vår premieavdeling, www.Nordpremie.no, leverer medaljer, pokaler, glassplaketter, drikkeflasker, etc. til private, bedrifter og idrettslag.

Mange av våre produkter kan graveres/merkes med din logo og/eller ønsket tekst.

Vår nettbutikk, www.Sikkerstikk.no, tilbyr ulike produkter innen gave- og interiørsegmentet. Sikkerstikk betjenes av våre deltakere og gir et allsidig og variert utvalg av arbeidsoppgaver. Arbeidsoppgavene spenner fra mottak av varer, vareplassering, plukking av ordre og til pakking og forsendelse til kunde

It-avdelingen henter og avhender utrangert it-utstyr for mange store kunder. Utstyret omfatter bl.a. PCer, nettbrett, telefoner med mere.

Utstyr som kan gjenbrukes/oppgraderes blir resirkulert. I denne prosessen blir alle data sikkert slettet, utstyret funksjonstestes og nødvendige oppgradering av Windows, drivere og nettlesere foretatt.

Resirkulerte produkter tilbys direkte til kunder og eller selges via selskapets nettbutikk www.Bergenbruktpc.no. På denne måten forlenges produktenes levetid, noe som gir en god miljøgevinst.

Alt it-utstyr som er foreldet og «ubrukelig/ødelagt» blir demontert, kildesortert og sendes til gjenvinning.

Vi har og sikker makulering av papir, henter og leverer i låsbare spann, og makulerer papiret så det ikke kan hentes ut data fra dem.

Ute-gruppen produserer bl.a. ved som blir meget pent pakkete 40L sekker. Avdelingen har mange faste kunder og leverer i lokalområdet. I tillegg utfører avdelingen «lettere» vaktmester oppdrag, vedlikeholder uteområder, fyller strøkasser for borettslag/sameier og andre forefallende oppdrag ved behov. Som tilleggsprodukt til vårt vedutsalg for du også kjøpt egenproduserte tennbriketter. Dette er et produkt basert på gjenvinning pent innpakket i resirkulert materiale.

Logistikk avdelingen tilbyr lagring, pakking og forsendelse av produkter for eksterne kunder. Avdelingen tilbyr også etiketterings oppdrag og ompakking ved behov.

Kontakt oss på: post@bjorkhaug.no Tlf 55 53 81 00

Se også:

www.sikkerstikk.no

www.nordpremie.no

www.bergenbruktpc.no

2022 © A2G Gruppen AS
A2G ser nye muligheter
Personvernerklæring
crossmenu